Over Irene

Ik ben Irene Trienekens, een sociale, spontane en communicatief vaardige financiële duizendpoot, woonachtig in de Kempen. Ik werk snel en efficiënt en kan op een simpele manier zaken uitleggen (Jip en Janneke-taal). Het is voor mij een fijne werkdag geweest als ik ondernemers blij heb kunnen maken met een financieel voordeel. 

Meteen na het voltooien van mijn HBO-opleiding Bedrijfseconomie ben ik in dienst getreden op een administratie- en belastingadvieskantoor, waar ik de opleiding HBO Accountancy in deeltijd heb afgerond. Ik heb bijna 10 jaar gewerkt bij administratie-/accountants-/belastingadvieskantoren. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met ondernemers uit veel verschillende branches. Vervolgens heb ik ervaring opgedaan als Financieel Manager bij zowel een innovatief autobedrijf als een heftruck service. Bij het laatste bedrijf ondersteun ik nog wekelijks op financieel en fiscaal gebied. Ook blijf ik veel financiële en fiscale cursussen volgen om zo van de nieuwste wet- en regelgeving op de hoogte te blijven. 

Ik heb IFS dienstverlening opgericht omdat ik graag ondernemers in het midden- en kleinbedrijf vooruit help. Ondernemers moeten vooral bezig zijn met ondernemen; ik kan een steentje bijdragen aan het financiële en fiscale gedeelte. Daar krijg ik energie van, en zo doen we allemaal waar we goed in zijn. 

Mijn slogan is: ik verdien mezelf terug. Zowel met de uren die jij als ondernemer ook aan klanten/omzet kunt besteden als de fiscale voordelen waar je als ondernemer niet allemaal van op de hoogte bent.Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Dat kan zowel telefonisch, per mail of via Whatsapp.